Scootmobiel te water (1)Bergambacht, 9 maart 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Fransekade in Bergambacht. Eenmaal ter plaatse bleek een scootmobiel te water te zijn geraakt.

Toegesnelde omstanders kon helpen het slachtoffer uit het water te halen waarna deze in een weiland terecht kwam. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer meegenomen. Of deze naar het ziekenhuis of naar huis is vervoerd is onbekend.

Foto’s: Geert Kok Scootmobiel te water (2) Scootmobiel te water (3) Scootmobiel te water (4) Scootmobiel te water (5) Scootmobiel te water (6) Scootmobiel te water (7) Scootmobiel te water (8) Scootmobiel te water (9) Scootmobiel te water (10) Scootmobiel te water (11) Scootmobiel te water (12) Scootmobiel te water (13) Scootmobiel te water (14) Scootmobiel te water (15)

Cookievoorkeuren wijzigen