Noordwijkerhout, 9 maart 2015

Op een bedrijventerrein aan de Walserij is vanavond een ernstig ongeval gebeurd met twee voertuigen. De hulpdiensten rukte met spoed uit om de slachtoffers te hulp te schieten.

Bij aankomst trof de brandweer een voertuig aan op zijn kant en de andere op zijn kop. De brandweer heeft eerst het voertuig op zijn kant gestabiliseerd. Vervolgens zijn twee ploegen begonnen aan het bevrijden van de slachtoffers van beide voertuigen.

Tijdens de bevrijding kwamen een tweetal jongeren uit het naastgelegen pand gerend. Deze vertelde dat er binnen brand was uitgebroken en dat er nog een vriend van hun binnen was. Hierop kwam er nog een brandweerwagen ter plaatse. De brandweer heeft de jongen gered en het vuur geblust.

Natuurlijk was dit allemaal een scenario voor de brandweeroefening. De brandweer oefent elke week om te leren. Het was een leerzame avond.

Foto’s: Menno Plug

 

Foto’s Devin Waasdorp:

Cookievoorkeuren wijzigen