Voorhout, 8 maart 2015

Vanmiddag omstreeks half vier kregen politie en ambulance melding van een ongeval op de Leidsevaart N444 in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een motorrijder hard ten val was gekomen op het asfalt. De gearriveerde ambulancedienst heeft het slachtoffer in de ambulance gebracht en aldaar behandeld en gecontroleerd. Vervoer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk dus hierna is de ambulance met het slachtoffer vertrokken naar een Leids ziekenhuis. De motor was bij de val aanzienlijk beschadigd geraakt aan de linker zijkant, meerdere onderdelen waren afgebroken, krom of hadden zware groeven door het asfalt. De politie heeft de motor van de rijbaan af gehaald en hierna tijdelijk gestald op de Tweede Elsgeesterweg zodat deze later opgehaald kon worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen