Noordwijk, 8 maart 2015

Vanavond zijn hulpdiensten massaal uitgerukt voor een auto welke ondersteboven te water is geraakt. Het Mobiel Medisch Team kwam hier ook ter plaatse.

De auto is van de weg geraakt en is na het rammen van het hek van de brug ondersteboven te water beland. De duikers van de brandweer zijn direct bij aankomst het water ingegaan om de inzittende uit het voertuig te halen. Een inzittende is nadat deze uit het voertuig is gehaald al reanimerend vervoerd naar het ziekenhuis. De duikers hebben rondom de auto nog gezocht naar mogelijke inzittenden, deze werden niet aangetroffen.

Het MMT kwam met het voertuig ter plaatse. Na een korte bespreking konden deze weer rechtsomkeer omdat er geen inzittenden meer gevonden waren. De auto is door de HV uit Leiden uit het water getakeld. De verkeersdienst van de politie neemt het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Menno Plug
Video: Devin Waasdorp 

Foto’s Devin Waasdorp:

Cookievoorkeuren wijzigen