Roelofarendsveen, 7 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vier kreeg de brandweer melding van een gebouwbrand woning op de Sotaweg in Roelofarendsveen.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de oven in de keuken vlam had gevat, door snel ingrijpen van de brandweer bleef de brandschade beperkt. De bewoners van het pand hadden last van kortsluiting en waren buiten bij de meterkast bezig om de stop te vervangen en het probleem op te lossen. Echter werkte dit niet en toen men weer naar binnen ging bleek de er rook achter de oven vandaan te komen en is gelijk 112 gebeld. De brandweer heeft de oven naar buiten getild en toen was het gevaar geweken. Hierna is de woning nog doorgeblazen met de ventilator om de rook te verdrijven. De oorzaak van de brand is dus vermoedelijk kortsluiting.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen