Voorhout, 7 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over twaalf kreeg de politie melding van een ongeval waarbij meerdere personenauto’s waren betrokken op de Leidsevaart N444 bij hectometerpaal 3,5 in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat ter hoogte van de ingang van de sportvelden aldaar drie personenauto’s achterop elkaar waren gebotst. Hoe dit kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Er waren gelukkig geen gewonden en dus was er ook geen ambulance opgeroepen. Echter was er wel veel blikschade, twee auto’s hadden veel schade en konden niet meer verder rijden, een derde had een kapotte zijspiegel. Een berger heeft eerst de beschadigde auto welk nog op de rijbaan van de Leidsevaart stilstond versleept zodat het verkeer weer normaal door kon rijden. Een tweede auto stond op het fietspad geparkeerd en een derde betrokkenen had zijn voertuig geparkeerd in een zijstraat. Hierna is aan de kant van de weg het papierwerk afgehandeld en nog één auto opgeladen door de berger.

Het ongeval en de berging leidde tot veel vertraging op de Leidsevaart N444 in zowel de richting van de A44 als die van Noordwijk. De politie regelde het verkeer en liet deze om en om passeren bij het ongeval.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen