Lisse, 7 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vijf kregen de hulpdiensten melding van een ongeval op de Loosterweg Noord in Lisse. Twee ambulances en een traumahelikopter spoedden zich naar de incidentlocatie.

Eenmaal ter plaatse bleek de ravage groot, een motorrijder was uit de bocht gevlogen, met zijn motor langs een lantaarnpaal geschampt en vervolgens tegen een hek aangebotst. Hierna is de motor gelanceerd en kwam enkele meters verderop op een woonerf terecht, de motorrijder belandde voor het hek op de grond. De ambulancedienst heeft het slachtoffer aldaar gestabiliseerd en behandeld. Nadat de traumahelikopter in het naastgelegen bollenveld was geland heeft de arts het ambulancepersoneel ondersteund met de behandeling. Hierna is het slachtoffer onder spoedbegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis, de arts van de traumahelikopter reed met de ambulance mee.

Nadat het slachtoffer met spoed was vervoerd is de traumahelikopter weer opgestegen en vertrokken. De politie heeft de omgeving van het ongeval afgezet en de VOA van de politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Tijdens de hulpverlening en het sporenonderzoek was de gehele Loosterweg Noord afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen