Sassenheim, 6 maart 2015

Vanavond omstreeks tien over zes kreeg de brandweer van Sassenheim melding van een gebouwbrand winkel op de Hoofdstraat in Sassenheim. Om zeven uur kreeg men weer een melding, nu van een ongeval materieel met brandstof lekkage op de Hoofdstraat-Julianalaan in Sassenheim.

Bij de melding gebouwbrand winkel heeft de brandweer na aankomst onderzoek gedaan in en om de winkel ‘Vita Cura’. Na een uitgebreid onderzoek heeft de brandweer geen brand of iets dergelijks aangetroffen en kon men weer retour kazerne.

De melding ongeval materieel met brandstoflekkage betrof een ongeval tussen twee personenauto’s. De twee voertuigen waren op de kruising Hoofdstraat / Julianalaan met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen had last van een vloeistoflekkage, de brandweer heeft de plek met zand bedekt en hierna kon men ook hier weer retour. Een berger heeft later de auto’s versleept. Tijdens het ongeval was tijdelijk één rijbaan van de Hoofdstraat en de toegang tot de Julianalaan afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Foto’s gebouwbrand winkel op de Hoofdstraat in Sassenheim:

 

Foto’s ongeval twee voertuigen met brandstoflekkage Hoofdstraat / Julianalaan:

Cookievoorkeuren wijzigen