Sassenheim, 5 maart 2015

Vanavond omstreeks kwart voor zeven kreeg de politie melding van een overval op Etos Houwert op de Hoofdstraat in Sassenheim. Meerdere politie eenheden en een politie helikopter kwamen hierop met spoed ter plaatse.

Sassenheim – Medewerkers van de Etos gelegen aan de Hoofdstraat in Sassenheim kregen donderdagavond 5 maart de schrik van hun leven toen zij een man in het kantoor aantroffen. De politie doet onderzoek naar deze insluiper.

De politie ontving rond 18.25 uur de melding dat er een overval gepleegd was op de Etos. Zij gingen direct ter plaatse, waar bleek dat het niet om een overval ging. Het bleek te gaan om een insluiper die was betrapt in het kantoor van de winkel. Na een schermutseling met één van medewerkers koos hij direct het hazenpad. De politie zocht, onder andere met behulp van de politiehelikopter, nog naar de verdachte, maar trof hem niet meer aan. Het is niet bekend of de man iets heeft buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

Signalement

De verdachte heeft een negroide uiterlijk en is ongeveer 1.80 m. lang. Hij heeft een normaal postuur en is 25 à 35 jaar oud. Hij droeg een donkergroene jas en rende, toen hij betrapt werd, de winkel uit rechtsaf richting de Kerklaan.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze insluiping of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie in Noordwijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000

Tekst: Politie

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen