West Vlisterdijk HTT (1)

Haastrecht, 5 maart 2015

Op donderdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de West Vlisterdijk bij Haastrecht. Er zou sprake zijn van een beknelling.

Er bleek echter niemand bekneld te zitten na de frontale aanrijding. Wel is er één persoon gewond geraakt en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd verklaard dat er vlak voor het ongeval nog iets op de rijbaan stond, waardoor één van de auto’s al moest uitwijken, maar dit is niet bevestigd. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek. De weg was lange tijd afgesloten voor bestuurders, waardoor men een flink stuk om moest rijden.

Foto’s: Rob de Jong

West Vlisterdijk HTT (2) West Vlisterdijk HTT (3) West Vlisterdijk HTT (4) West Vlisterdijk HTT (5) West Vlisterdijk HTT (6) West Vlisterdijk HTT (7) West Vlisterdijk HTT (8) West Vlisterdijk HTT (9) West Vlisterdijk HTT (10) West Vlisterdijk HTT (11) West Vlisterdijk HTT (12) West Vlisterdijk HTT (13)

Cookievoorkeuren wijzigen