Woningbrand (10)Gouda, 5 maart 2015

Brandweer Gouda werd deze middag rond 12:45 uur opgeroepen voor een gebouwbrand op de Vredebest in Gouda. Ter plaatse bleek er een brand te woedden in de vloer tussen de begane grond en de eerste verdieping.

De brandweer heeft een deel van het plafond op de begane grond gesloopt om zo bij de brand te kunnen komen en deze te kunnen bestrijden. De brandweer heeft het pand zelf en de naastgelegen panden gecontroleerd en geventileerd met behulp van de overdrukventilator. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk kortsluiting en om deze reden is het energiebedrijf Jouls ter plaatse gekomen om de panden weer van stroom te kunnen voorzien. Salvage zal de schade komen opnemen.

Foto’s: Franklin Coenen

Woningbrand (1) Woningbrand (2) Woningbrand (3) Woningbrand (4) Woningbrand (5) Woningbrand (6) Woningbrand (7) Woningbrand (8) Woningbrand (9)  Woningbrand (11) Woningbrand (12) Woningbrand (13) Woningbrand (14) Woningbrand (15) Woningbrand (16) Woningbrand (17) Woningbrand (18) Woningbrand (19) Woningbrand (20) Woningbrand (21) Woningbrand (22)

Cookievoorkeuren wijzigen