Ongeval Katwijk (9)Katwijk, 4 maart 2014

De politie en de ambulancedienst werden vanmiddag omstreeks vier uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wassenaarseweg – N441 ter hoogte van het tuincentrum Moerkerk in Katwijk.

Ter plaatse had een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Een van de betrokkenen is met aangezichtsletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Alle drie de voertuigen raakte door het ongeval flink beschadigd en werden alle drie afgevoerd door een berger.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Katwijk (1) Ongeval Katwijk (2) Ongeval Katwijk (3) Ongeval Katwijk (4) Ongeval Katwijk (5) Ongeval Katwijk (6) Ongeval Katwijk (7) Ongeval Katwijk (8)  Ongeval Katwijk (10) Ongeval Katwijk (11) Ongeval Katwijk (12) Ongeval Katwijk (13)

Cookievoorkeuren wijzigen