Karnemelksloot GDA (1)

Gouda, 2 maart 2015

Op maandagmiddag is er een overval gepleegd op een dierenspeciaalzaak aan de Karnemelksloot in Gouda.

Het politiebericht:

Maandag 2 maart even voor 14.00 uur vond een overval plaats bij dierenspeciaalzaak Lugthart aan de Karnemelksloot. Een jongen kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel en klanten met een mes.

Na de bedreiging is de jongen er te voet vandoor gegaan met een geldbedrag in de richting van de stad. De jongen zag er zeer jong uit, mogelijk rond de 12 jaar, en had een plastic tas van Albert Heijn bij zich. Hij heeft een getint uiterlijk, mollig postuur en droeg zwarte kleding en een zwarte ijsmuts met witte vlakken. Zijn zwarte schoenen hebben witte zolen.

De politie heeft in de omgeving, met assistentie van de politiehelikopter en een politiehond, gezocht naar de dader, maar heeft deze niet meer aangetroffen. De politie verzoekt getuigen die informatie hebben zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 -7000.

Foto’s: Franklin Coenen & Rob de Jong

Karnemelksloot GDA (2) Karnemelksloot GDA (3) Karnemelksloot GDA (4) Karnemelksloot GDA (5) Karnemelksloot GDA (6) Karnemelksloot GDA (7) Karnemelksloot GDA (8) Karnemelksloot GDA (9) Karnemelksloot GDA (10) Karnemelksloot GDA (11) Karnemelksloot GDA (12)

Cookievoorkeuren wijzigen