Weijpoort NBG (1)

Nieuwerbrug, 2 maart 2015

Een uitwijkmanoeuvre kwam een bestuurder op maandagmorgen duur te staan. Hij moest naar de kant voor een tegenligger, maar ging iets te ver en kwam in de berm terecht. Mede door de steile kade kon hij het voertuig niet meer houden en kwam op zijn kop in het water terecht. Brandweer, politie en ambulance gingen hierop ter plaatse.

De bestuurder kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Verder zat er niemand in de auto, waardoor een duikinzet niet nodig was. De man hoefde ook niet mee naar een ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto afgesleept.

Foto’s: Rob de Jong

Weijpoort NBG (2) Weijpoort NBG (3) Weijpoort NBG (4) Weijpoort NBG (5) Weijpoort NBG (6) Weijpoort NBG (7) Weijpoort NBG (8) Weijpoort NBG (9)

Cookievoorkeuren wijzigen