Ongeval (1)Leiderdorp, 02-03-2015

Vanmiddag werden de politie en de ambulancedienst opgeroepen voor ongeval met letsel op de Persant Snoepweg in Leiderdorp. Ter plaatse had een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders werd een alcoholcontrole gedaan. De bestuurder van een van de personenauto’s is door de politie naar het politiebureau aan de Langegracht in Leiden gebracht in verband met mogelijk alcoholgebruik. De brandweer is later nog gealarmeerd om het wegdek te reinigen in verband met een grote plas olie die door de aanrijding op het wegdek terecht is gekomen. Een berger heeft een voertuig afgesleept. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend.

Foto’s: Koen Jongen – District 16 Ongeval (2) Ongeval (3) Ongeval (4) Ongeval (5) Ongeval (6) Ongeval (7) Ongeval (8) Ongeval (9) Ongeval (10) Ongeval (11) Ongeval (12) Ongeval (13) Ongeval (14) Ongeval (15) Ongeval (16)

Cookievoorkeuren wijzigen