Hogeveenseweg BHN (1)Benthuizen, 1 maart 2015

Op zondagochtend werden politie en ambulance gealarmeerd voor een auto die in de sloot lag bij de Hogeveenseweg (N209) bij Benthuizen. Er was echter niemand bij in de buurt. Daarom werd enige tijd later ook de brandweer nog gealarmeerd.

Een duiker heeft een zoekslag rondom het voertuig gemaakt. Op een stuk van de auto na kon hij echter niks vinden. Vervolgens is de auto met de kraan van het hulpverleningsvoertuig uit de sloot getakeld zodat de duiker ook nog kon zoeken op de plek waar de auto lag. Ook hier werd niks aangetroffen. Daarop kon de auto worden geborgen en de hulpdiensten gingen retour. De politie zal de zaak onderzoeken.

Foto’s en video: Rens de Haan & Rob de Jong

Voertuig te water (1) Voertuig te water (2) Voertuig te water (3)Hogeveenseweg BHN (2)Hogeveenseweg BHN (3) Voertuig te water (4) Voertuig te water (5) Voertuig te water (6)Hogeveenseweg BHN (4) Voertuig te water (7) Voertuig te water (8) Voertuig te water (9)Hogeveenseweg BHN (6) Voertuig te water (10)Hogeveenseweg BHN (7) Voertuig te water (11) Voertuig te water (12)Hogeveenseweg BHN (8)Hogeveenseweg BHN (9) Voertuig te water (13) Voertuig te water (14) Voertuig te water (15) Voertuig te water (16) Voertuig te water (17)Hogeveenseweg BHN (5) Voertuig te water (18) Voertuig te water (19) Voertuig te water (20) Hogeveenseweg BHN (10) Hogeveenseweg BHN (11) Hogeveenseweg BHN (12) Hogeveenseweg BHN (13) Hogeveenseweg BHN (14) Hogeveenseweg BHN (15) Hogeveenseweg BHN (16) Hogeveenseweg BHN (17)

Cookievoorkeuren wijzigen