Grote brand Bergambacht (8)Bergambacht, 28 februari 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een dakbrand (rietenkap) in een woning aan de Bovenberg in Bergambacht. Ter plaatse bleken al snel de vlammen uit het dak te slaan en werd er opgeschaald naar middelbrand en al snel zelfs naar grote brand.

Ook de brandweer uit de Regio Utrecht kwam bij de brand assisteren. Een ambulance stond stand-by voor mocht er medische hulp nodig zijn.

De brandweer heeft alles op alles gezet om nog iets van de boerderij te redden maar men kon niet voorkomen dat het pand tot de grond toe afbrandde.

Tot in de late avonduren wordt er geblust om de brand uit te krijgen. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto’s: Geert Kok & Lars van der Toorn

Grote brand Bergambacht (1) Grote brand Bergambacht (2) Grote brand Bergambacht (3) Grote brand Bergambacht (4) Grote brand Bergambacht (5) Grote brand Bergambacht (6) Grote brand Bergambacht (7)  Grote brand Bergambacht (9) Grote brand Bergambacht (10) Grote brand Bergambacht (11) Grote brand Bergambacht (12) Grote brand Bergambacht (13) Grote brand Bergambacht (14) Grote brand Bergambacht (15) Grote brand Bergambacht (16) Grote brand Bergambacht (17) Grote brand Bergambacht (18) Grote brand Bergambacht (19) Grote brand Bergambacht (20) Grote brand Bergambacht (21) Grote brand Bergambacht (22) Grote brand Bergambacht (23) Grote brand Bergambacht (24) Grote brand Bergambacht (25) Grote brand Bergambacht (26) Grote brand Bergambacht (27) Grote brand Bergambacht (28) Grote brand Bergambacht (29) Grote brand Bergambacht (30) Grote brand Bergambacht (31) Grote brand Bergambacht (32) Grote brand Bergambacht (33) Grote brand Bergambacht (34) Grote brand Bergambacht (35) Grote brand Bergambacht (36) Grote brand Bergambacht (37) Grote brand Bergambacht (38) Grote brand Bergambacht (39) Grote brand Bergambacht (40) Grote brand Bergambacht (41)

Grote brand Bergambacht (2) Grote brand Bergambacht (3) Grote brand Bergambacht (4) Grote brand Bergambacht (5) Grote brand Bergambacht (6) Grote brand Bergambacht (7) Grote brand Bergambacht (8) Grote brand Bergambacht (9) Grote brand Bergambacht (10) Grote brand Bergambacht (11) Grote brand Bergambacht (12) Grote brand Bergambacht (13) Grote brand Bergambacht (14) Grote brand Bergambacht (15) Grote brand Bergambacht (16) Grote brand Bergambacht (17) Grote brand Bergambacht (18) Grote brand Bergambacht (19) Grote brand Bergambacht (20) Grote brand Bergambacht (21) Grote brand Bergambacht (22) Grote brand Bergambacht (23) Grote brand Bergambacht (24) Grote brand Bergambacht (25) Grote brand Bergambacht (26) Grote brand Bergambacht (27) Grote brand Bergambacht (28) Grote brand Bergambacht (29) Grote brand Bergambacht (30) Grote brand Bergambacht (31) Grote brand Bergambacht (32) Grote brand Bergambacht (33) Grote brand Bergambacht (34) Grote brand Bergambacht (35)

Cookievoorkeuren wijzigen