Middelbrand Rijnsburg (2)Rijnsburg, 26 februari 2015

Donderdagmorgen is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand industrie / agrarisch bij tuincentrum De Mooij aan de Noordwijkerweg – N449 in Rijnsburg. Ter plaatse was brand ontstaan in het pomphuis sprinklerinstallatie van een vuurwerkbunker.

Vier minuten na de eerste melding schaalde de brandweer op naar middelbrand waarop er een extra tankautospuit ter plaatse is gekomen. Uiteindelijk was de brand snel onder controle waardoor de inzet van de tweede tankautospuit niet nodig was. Deze is dan ook vrij snel weer retour gegaan. Door de brand is onder andere een gedeelte van het dak weggebrand. Wat er exact in brand stond en wat de oorzaak van de brand is, is momenteel nog onbekend.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Middelbrand Rijnsburg (1) Middelbrand Rijnsburg (3) Middelbrand Rijnsburg (4) Middelbrand Rijnsburg (5)

Cookievoorkeuren wijzigen