Katwijk, 25 februari 2015

Vanavond om 22:58 uur werd de brandweer van Katwijk opgeroepen voor een voertuigbrand op de Blekerstraat in Katwijk, vlak na aankomst van de brandweer schaald men op naar ‘Middelbrand’ en komt ook de tweede tankautospuit van Katwijk samen met de OVD ter plaatse.

Ter plaatse bleek dat een bestelbus van Motor Cycles CCK (Coast Customs Katwijk) voor het pand van het bedrijf in lichterlaaie stond. De brandweer heeft meteen flink ingezet om overslag naar het bedrijfspand te voorkomen. Gelukkig was het vuur snel onder controle met meerdere stralen one-seven en na een verkenning in het pand bleek dat deze op wat lichte rook binnen na niet van binnen beschadigd was geraakt.

Hoe de brand precies kon ontstaan is nog onduidelijk, de politie houdt onder andere rekening met brandstichting. In de omgeving van het pand werden twee handschoenen gevonden op de weg, de politie heeft deze veilig gesteld zodat de technische recherche kan onderzoeken of deze mogelijk betrokken zijn geweest bij de brand. De bestelbus evenals de daarin geparkeerde motor zijn helemaal uitgebrand en kunnen als verloren worden beschouwd.

Foto’s & Video: Devin Waasdorp

 

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen