Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (3)Gouda, 25 februari 2015

Zondagmorgen stonden de hulpdiensten er nog, de Goudse Poort in Gouda. Dit omdat een auto uit de bocht vloog en op een lantaarnpaal botste. De lantaarnpaal is een meter boven de grond afgezaagd en stond te wachten op vernieuwing. Nog voor de vernieuwing plaats vond, moest ook het laatste achtergebleven stukje lantaarnpaal het vandaag verduren.

Omstreeks kwart over vier werd de bestuurder van een bestelbus naar eigen zeggen afgesneden waarna hij in de berm kwam en het stukje lantaarnpaal raakte. Hierbij beschadigde de bestelbus aan de voorkant en ontstond er een lek waardoor de olie uit de auto liep.

De bestuurder raakte niet gewond en een berger kwam ter plaatse om het voertuig af te slepen. De gemeente is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (1) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (2) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (4) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (5) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (6) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (7) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (8) Auto uit de bocht Goudse Poort Gouda (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen