Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (8)Gouda, 25 februari 2015

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Ridder van Catsweg in Gouda. Ter hoogte van de bloemenkiosk zou een auto flink in brand staan.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen brandde de auto inderdaad hevig. De brandweer kon al snel het vuur bedwingen en onder controle krijgen maar kon niet meer voorkomen dat de auto total loss raakte.

Een technisch mankement lijkt de oorzaak te zijn en dan wel de benzineleiding. De bestuurster verklaarde op de Burgemeester van Reenensingel al een brandlucht te ruiken en getuigen vertelden dat de auto een behoorlijk benzinespoor achterliet. Of dit ook daadwerkelijk de oorzaak is geweest moet nog blijken.

De auto is afgevoerd en is total loss.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (1) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (2) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (3) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (4) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (5) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (6) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (7) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (9) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (10) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (11) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (12) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (13) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (14) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (15) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (16) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (17) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (18) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (19) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (20) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (21) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (22) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (23) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (24) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (25) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (26) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (27) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (28) Autobrand Ridder van Catsweg Gouda (29)

Cookievoorkeuren wijzigen