Noordwijk, 23 februari 2015

Maandagmorgen zijn twee ambulances, twee brandweerwagens, meerdere politie eenheden opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning. De hulpdiensten spoedde zich naar de woning.

Bij aankomst van de hulpdiensten zijn deze direct naar binnen gegaan om het slachtoffer te stabiliseren. De brandweer heeft de ladderwagen gereed gemaakt om het slachtoffer uit huis te halen door middel van Roll-Gliss. De ambulancedienst heeft na twintig minuten een Mobiel Medisch Team ingevlogen met de Lifeliner 1 vanuit Amsterdam ter plaatse laten komen. Deze landde op de parkeerplaats van het kerkhof aan de Gooweg. De politie heeft de arts en de verpleegkundige van het MMT naar het incident gebracht om de ambulancedienst te assisteren.

Na een lange tijd heeft de brandweer de persoon uit huis gehaald waarna deze in de ambulance werd gelegd. Hierna is deze onder begeleiding van een arts van het MMT met spoed naar een ziekenhuis in de regio gebracht. De Lifeliner 1 is retour gegaan.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen