Ongeluk Zevenhoven (3)Zevenhoven, 23 februari 2015

De ambulancedienst en het mobiel medisch team werden vanmiddag gealarmeerd voor een bedrijfsongeval aan de Hogedijk in Zevenhoven. Even later werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd.

Volgens getuigen zou bij slijpwerkzaamheden ineens een kleine explosie hebben plaats gevonden waarna een man gewond raakte.

De brandweer kwam ter plaatse maar er bleek verder geen brand of gevaar meer. De ambulancedienst heeft het slachtoffer met spoed afgevoerd en de traumahelikopter is weer retour gegaan nadat deze even geland was op de incidentlocatie.

Wat er nu precies bij het slijpen mis ging is onbekend.

Foto’s: Dimitri Wisker

Ongeluk Zevenhoven (1) Ongeluk Zevenhoven (2) Ongeluk Zevenhoven (4) Ongeluk Zevenhoven (5) Ongeluk Zevenhoven (6) Ongeluk Zevenhoven (7) Ongeluk Zevenhoven (8) Ongeluk Zevenhoven (9) Ongeluk Zevenhoven (10) Ongeluk Zevenhoven (11) Ongeluk Zevenhoven (12) Ongeluk Zevenhoven (13) Ongeluk Zevenhoven (14) Ongeluk Zevenhoven (15)