Zoektocht naar fietser (10)Voorschoten, 22 februari 2015

De politie heeft vandaag aan de Molenlaan in Voorschoten de omgeving afgesloten en uitgekamd in verband met een aangetroffen fiets. Er werd vermoed dat de bijbehorende fietser wellicht in het water zou liggen.

In eerste instantie kwamen de duikers van het arrestatieteam om te zoeken naar de vermiste fietser maar uiteindelijk heeft de brandweer dit vroegtijdig over genomen.

Na lange tijd zoeken kon men vaststellen dat de fietser niet in het water lag.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Zoektocht naar fietser (1) Zoektocht naar fietser (2) Zoektocht naar fietser (3) Zoektocht naar fietser (4) Zoektocht naar fietser (5) Zoektocht naar fietser (6) Zoektocht naar fietser (7) Zoektocht naar fietser (8) Zoektocht naar fietser (9)  Zoektocht naar fietser (11) Zoektocht naar fietser (12) Zoektocht naar fietser (13) Zoektocht naar fietser (14) Zoektocht naar fietser (15) Zoektocht naar fietser (16) Zoektocht naar fietser (17) Zoektocht naar fietser (18) Zoektocht naar fietser (19) Zoektocht naar fietser (20)

Cookievoorkeuren wijzigen