Beknelling Gouda (7)Gouda, 21 februari 2015

Rond kwart over tien op zaterdagavond werden politie, ambulance en brandweer gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda.

In een bocht van de van Reenensingel tussen de Livingstonelaan en de Heesterlaan bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. Een Opel die richting de Heesterlaan reed kwam net voor de bocht rechts in de berm, stuurde terug en ging vervolgens links de berm in, verloor de macht over het stuur, reed over een verkeersbord heen en kwam op de verkeerde weghelft terecht waarna er een frontale botsing met een tegenligger ontstond.

De brandweer die opgeroepen was om iemand te bevrijden hoefde niet in actie te komen en kon al vrij snel retour. Eén inzittende van de Opel is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Twee bergingsvoertuigen hebben de zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd. Hoe de auto in de berm kon raken is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Beknelling Gouda (1) Beknelling Gouda (2) Beknelling Gouda (3) Beknelling Gouda (4) Beknelling Gouda (5) Beknelling Gouda (6)  Beknelling Gouda (8)Ongeval Reenensingel (1) Ongeval Reenensingel (2) Ongeval Reenensingel (3) Ongeval Reenensingel (4) Ongeval Reenensingel (5)

Cookievoorkeuren wijzigen