Lisse, 21 februari 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor zes werd de brandweerpost van Lisse met de tankautospuit en  de autoladder met spoed gealarmeerd voor een woningbrand op de Valkstraat in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een sfeerhaard, welk wordt gestookt met bio-ethanol, door nog onbekende rede in brand was gevlogen. De bewoners konden het vuur gelukkig zelf snel blussen. De brandweer heeft bij aankomst een nacontrole uitgevoerd, de ladderwagen kon na aankomst weer retour. Een ambulance kwam ook ter plaatse om één van de bewoners te controleren op rookinhalatie maar deze mocht na de controle in de ambulance weer naar binnen. De brandweer heeft de haard nog verplaatst naar de achtertuin van de bewoners en hierna gingen alle hulpdiensten weer retour.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen