Ongeval Goudse Poort GDA (2)Gouda, 21 februari 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek het om een auto te gaan die in de, inmiddels beruchte, bocht was gaan glijden waarna deze op een lantaarnpaal botste.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft een korte controle uitgevoerd maar bleek uiteindelijk niet verder nodig. De politie heeft zich onder andere ontfermd over het verkeer en regelde de afzetting.

Een berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig afgesleept.

Tijdens het bergen ontstond er een kleine file waarna het opnieuw mis ging. Een auto botste op een andere, stilstaande auto. Ook deze werd uiteindelijk afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goudse Poort GDA (1) Ongeval Goudse Poort GDA (3) Ongeval Goudse Poort GDA (4) Ongeval Goudse Poort GDA (5) Ongeval Goudse Poort GDA (6) Ongeval Goudse Poort GDA (7) Ongeval Goudse Poort GDA (8)

Ongeval twee:

Ongeval 2 GP

 

Cookievoorkeuren wijzigen