Ongeval A12 (6)Zevenhuizen, 20 februari 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Zevenhuizen. Ter plaatse bleek een flinke aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een bestelbus en een personenauto.

De ter plaatse gekomen hulpdiensten konden al snel vast stellen dat er niemand bekneld zat. Wel heeft de ambulancedienst enkele controles uitgevoerd. Of er ook daadwerkelijk iemand naar het ziekenhuis is vervoerd, is onbekend.

De A12 is voor enige tijd geheel afgesloten geweest even voor de afrit van Zevenhuizen. Dit resulteerde in flinke files op de A12. Ook omdat er meerdere pechgevallen stonden en er ook nog kleinere aanrijdingen plaats vonden.

Mobiele foto’s: Arthur Hayes – Vermeulen Incident Management

Ongeval A12 (1) Ongeval A12 (2) Ongeval A12 (3) Ongeval A12 (4) Ongeval A12 (5)

Cookievoorkeuren wijzigen