IMG_6239

Gouda, 17 februari 2015

Even voor één uur vanmiddag werden ambulance, politie en ook de brandweer opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Een bestuurster had de macht over het stuur verloren na een stuurfout.

De auto had aan de rechterzijde van de weg een betonblok geraakt en was hierbij dwars gegaan en omgeslagen. Wegwerkers die naast de weg bezig waren hebben de auto weer rechtop gezet waarna de bestuurster geholpen kon worden. Het personeel van de ambulance heeft de bestuurster nagekeken maar zij mankeerde gelukkig niets. De opgeroepen brandweer hoefde verder niet in actie te komen.

Een berger heeft de auto opgehaald. Ten tijde van het ongeval was er één rijstrook afgesloten en moest een deel van het verkeer omrijden.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_6240 IMG_6242 IMG_6245 IMG_6248 IMG_6249 IMG_6253 IMG_6254 IMG_6255

Cookievoorkeuren wijzigen