Rijnsburg, 12 februari 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vijf werden twee ambulances, meerdere politie eenheden en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie op straat op de Akkerwinde in Rijnsburg.

De traumahelikopter uit Rotterdam was geland op een stuk braakliggend terrein op de Spinozalaan, dit trok veel bekijks van omwonende. Wat er precies aan de hand was is nog onduidelijk, er was een fietsster op straat gevallen. Of deze door de val gewond raakte of onwel werd en toen is gevallen is nog onduidelijk, de verkeers ongevallen analyse van de politie heeft de zaak in onderzoek. Het ambulancepersoneel en de arts uit de traumahelikopter hebben het slachtoffer in de ambulance behandeld, hierna is deze onder politie spoedbegeleiding vertrokken naar het LUMC in Leiden. Nadat het spoedtransport was vertrokken steeg de traumahelikopter weer op om de art, welk was meegereden in de ambulance, op te halen bij het LUMC. Ten tijde van het incident en het onderzoek door de VOA was de Akkerwinde afgesloten voor al het verkeer en voetgangers.

Foto’s: Devin waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen