Sassenheim, 12 februari 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over drie werd de brandweer van Sassenheim met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Hoofdstraat in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er op de rotonde van de kruising Van Pallandtlaan met de Hoofdstraat in Sassenheim een busje volledig in brand staat. De bestuurder reed met zijn voertuig vanuit Lisse in de richting van Sassenheim toen het bij de rotonde mis ging in het motor compartiment. Hoe of wat de brand tijdens het rijden heeft veroorzaak is onduidelijk, de bestuurder kon veilig uitstappen en kon alleen maar toekijken hoe zijn voertuig uitbrandde. De brandweer hoefde niet ver te rijden vanaf de kazerne maar kon niet voorkomen dat het busje volledig afbrandde.

Tijdens de bluswerkzaamheden en de berging van het busje was de Rotonde voor de helft afgesloten. De politie regelde het verkeer maar kon niet voorkomen dat de afsluiting tot grote vertragingen van alle aansluitende wegen leidde.

Onderstaande foto is ingestuurd door: Lisa Van Kesteren

 

Foto’s: Devin Waasdorp

Niet iedereen snapte wat een politie afzetting is…

Cookievoorkeuren wijzigen