Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (1)Gouda, 5 februari 2015

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Jan van Riebeecklaan in Gouda. Ter plaatse werden enkele controles uitgevoerd en bleek het bovenin de schoorsteen wat te branden.

De bewoners hadden het pand al verlaten en de brandweer heeft uiteindelijk de hond nog even naar buiten gebracht. De schoorsteen en de open haard zijn door de brandweer leeg gehaald, waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan

Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (2) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (3) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (4) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (5) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (6) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (7) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (8) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (9) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (10) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (11) Schoorsteenbrand Jan van Riebeecklaan GDA (12)

Cookievoorkeuren wijzigen