Sassenheim, 1 februari 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor half vijf werden meerdere politie eenheden en ambulance naar de kruising Vliegeniersweg met de Hoofdstraat in Sassenheim gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een kop-staart botsing tussen drie voertuigen was gebeurd voor de oversteekplaats. De eerste twee voertuigen stopte omdat een persoon wilde oversteken en toen klapte een derde voertuig achterop de tweede stilstaande voertuigen. De bestuurder verklaarde dat hij door de laagstaande zon het verkeer voor hem niet stil zag staan. De voorste auto kwam er met lichte schade vanaf en mocht alweer doorrijden van de politie, het middelste voertuig raakte totaal loss en het achteropkomende voertuig zwaar beschadigd.
De ambulancedienst heeft één persoon uit het middelste voertuig gecontroleerd en hierna is deze met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hierna zijn de voertuigen aan de kant geduwd door de politie en konden twee bergers de twee voertuigen opladen. Tijdens de hulpverlening en de berging was één rijbaan van de Hoofdstraat afgesloten, de politie regelde het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen