Leiden, 24 januari 2015

Vanavond omstreeks tien voor half één werden politie en ambulance naar de Rijnzichtstraat in Leiden gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder samen met zijn bijrijder onderuit was gegaan in de bocht voor de spoorwegovergang op de Rijnzichtstraat in Leiden, hoe dit precies kon gebeuren is onduidelijk. De bijrijder van de scooter raakte hierbij gewond. De ambulancedienst heeft de bijrijder in de ambulance behandeld en hierna overgebracht naar een Leids ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht, het verkeer werd hierbij door de politie geregeld. Na het onderzoek is de scooter door een politie busje opgehaald en vervoerd naar het bureau.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen