Leiden, 24 januari 2015

Vanavond omstreeks kwart voor elf werden politie en ambulance naar de Hooigracht in Leiden gestuurd voor een ongeval met letsel met een personenauto.

Ter plaatse was een fietser geschept door een personenauto. Het ongeluk gebeurde toen de fietser wilde oversteken. De fietser is door de klap in de lucht gevlogen waarna deze een spiegel van een geparkeerde auto raakte. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabiliseerd waarna hij/zij met onbekend letsel vervoerd is naar het ziekenhuis. Volgens de politie was het een flinke aanrijding. Ten tijden van het incident is de weg van de Hooigracht ter hoogte van de Nieuwstraat tot de Ingenieur Driessenstraat in beide richtingen afgesloten geweest. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

Foto’s: District 16 / K. Jongen

Cookievoorkeuren wijzigen