Warmond, 24 januari 2015

Zaterdag morgen omstreeks tien voor half drie s’ochtends vond er een ongeval plaats op de Sweilandstraat in Warmond.

Een personenauto ramde twee geparkeerde auto’s maar ging er na de aanrijding als een haas vandoor, de schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De politie kreeg het voertuig snel in het vizier en gaf het een stopteken, echter moest de bestuurder daar niks van weten. Een achtervolging met hoge snelheid volgde door Warmond en men ging toen via het Oosteinde de A44 op richting Amsterdam. De achtervolging werd door de politie tot stoppen gebracht op de A44 ter hoogte van de fly over bij de A4 in Nieuw-Vennep. De bestuurder werd aangehouden op verdenking van:

-Negeren stopteken
-Rijden onder invloed
-Verlaten plaats ongeval
-Diverse snelheidsovertredingen
-Gevaarlijk rijgedrag

Foto’s: Devin Waasdorp