Voorhout, 23 januari 2015

Vanmorgen omstreeks tien over half zeven werden politie en ambulance naar de Teylingerlaan N443 in Voorhout gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt een automobilist met zijn auto tegen een verkeersbord te zijn gereden. Hoe dit kon gebeuren blijft onduidelijk, het was niet glad en de bestuurder kon zich het voorval niet meer herinneren. De ambulancedienst heeft de man nagekeken en deze had gelukkig niks ernstigs opgelopen bij het ongeval. Het voertuig raakte bij de botsing zwaar beschadigd, de verkeerspaal was door de klap in tweeën gebroken. Een berger heeft uiteindelijk het voertuig geborgen. Tijdens het ongeval en de berging heeft de politie één weghelft afgesloten en werd het verkeer geregeld.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen