Hillegom, 20 januari 2015

Vanavond omstreeks half elf kreeg de politie melding van een ongeval op de Leidsestraat N208 in Hillegom.

Ter plaatse blijkt dat een personenauto uit de bocht is gevlogen. Hoe dit kon gebeuren is niet helemaal duidelijk, vermoedelijk speelde gladheid een rol hierin. De bestuurder verloor de macht over het stuur in een flauwe bocht en gleed toen door over ongeveer honderd meter. Hierbij ramde zij meerdere trottoirbanden, een verkeersbord, een hek en kwam ten slotte tot stilstand op een stuk braakliggend terrein vlak bij de watertoren. De bestuurder en zijn bijrijder kwamen er gelukkig alleen met de schrik vanaf, gezien de schade hebben zij veel geluk gehad.

De personenauto kan als verloren worden beschouwd. Bergings bedrijf BCB heeft de auto geborgen, het verkeer ondervond van dit ongeval geen last.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen