Voorhout, 19 januari 2015

Vanmiddag omstreeks drie uur werd de Noordwijkse brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Leidsevaart N444 in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat de autobrand woed op de grens met Sassenheim. De bestuurder van de auto wist niet waar hij precies was, enkel dat hij op de Leidsevaart reed. Hij vertelde dat tijdens het rijden zijn auto begon te haperen, toen vertrouwde hij het niet meer en parkeerde zijn auto aldaar op een stuk braakliggend terrein. Toen de auto stilstond kwam er gelijk rook vrij en schoten opeens de vlammen onder de motorkap vandaan, beide inzittende konden gelukkig snel uitstappen.

De brandweer heeft het brandende voertuig met twee stralen hoge druk geblust, met schuim in hierna afgeblust. Tijdens de bluswerkzaamheden ondervond het verkeer geen hinder. De auto is volledig uitgebrand en kan dus als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Devin Waasdorp

Een video van deze brand is via onderstaande link te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=FPwqXEugRA0&feature=youtu.be

Cookievoorkeuren wijzigen