Trompstraat WDN (1)

Waddinxveen, 19 januari 2015

De brandweer van post Gouda werd op maandagochtend gealarmeerd voor “brand bijgebouw” aan de Piet Heinstraat in Waddinxveen. Bij aankomst bleek deze straat niet te kloppen, het ging om de Trompstraat.

In de tuin van een woning had een tafel door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Doordat de brand tijdig werd waargenomen en deze mede daardoor snel geblust kon worden, werd erger voorkomen. De tafel stond namelijk tegen de woning aan, welke ook schade heeft opgelopen. Een deel van de (gips)muur is gesloopt zodat alles gecontroleerd kon worden met de warmtebeeldcamera. Ook is er nog een CO meting verricht. Stichting Salvage zal de schade opnemen.

Foto’s: Rob de Jong

Trompstraat WDN (2) Trompstraat WDN (3) Trompstraat WDN (4) Trompstraat WDN (5) Trompstraat WDN (6) Trompstraat WDN (7) Trompstraat WDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen