Roelofarendsveen, 15 januari 2015

Donderdagochtend werden twee mannen aangehouden op verdenking van een inbraak in een kooklokaal aan de Plantage. Eén van hen had zich in een botenloods verstopt.

De politie kreeg rond 5.45 uur een melding dat twee personen inbraken in een kooklokaal aan de Plantage. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen één verdachte  aan in de buurt van het pand. Deze persoon – een 20-jarige man uit Amsterdam – werd aangehouden. Het vermoeden bestond dat de tweede verdachte zich mogelijk schuil hield in het water. Er werd met meerdere eenheden gezocht naar deze persoon. De tweede verdachte werd na zo’n twee uur aangetroffen in een botenloods in de haven. Dit bleek een 20-jarige man uit Roelofarendsveen. Ook hij werd aangehouden. De politie onderzoekt de inbraak.

Tekst: Politie Kaag & Braassem

Foto’s: Koen Jongen/District16

Cookievoorkeuren wijzigen