Vrachtwagenbrand N11 (2)

Zoeterwoude / Alphen aan den Rijn, 12 januari 2015

De brandweer van de posten Leiden Noord en Alphen en een OVD werden op maandagochtend rond 09:00 opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Industrieweg in Zoeterwoude. De cabine van een vrachtwagen stond in brand.

De brandweer besloot later op te schalen naar middelbrand. De chauffeur kon op tijd zijn voertuig verlaten. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend. De weg ging dicht waardoor het overige verkeer om moest rijden.

Update:
Later in de ochtend werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de N11 bij Alphen aan den Rijn. Het bleek om dezelfde vrachtwagen te gaan als die uitgebrand was in Zoeterwoude. De berger die het voertuig vervoerde zag op een gegeven moment wat lichte rook bij de cabine vandaan komen en stopte zijn combinatie. Vermoedelijk zijn door het vervoer en bewegen van de vrachtwagen smeulende resten gaan roken. De brandweer heeft opnieuw schuim in de wagen gespoten waarna men retour kazerne kon.

Foto’s N11: Patrick

Industrieweg ZTE (2) Industrieweg ZTE (3) Industrieweg ZTE (4) Industrieweg ZTE (5)

 

Foto’s op de N11 bij Alphen aan den Rijn:

 

Vrachtwagenbrand N11 (1) Vrachtwagenbrand N11 (2) Vrachtwagenbrand N11 (3)

Cookievoorkeuren wijzigen