Oegstgeest, 10 januari 2015

De brandweer, politie en twee ambulances werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Warmonderhek in Warmond.

Eenmaal terplaatse bleek het ongeval bovenop de Leebrug in Oegstgeest te hebben plaatsgevonden. Aldaar waren een personenauto en een stadsbus met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte twee personen gewond. de brandweer heeft de nodige hand en spandiensten geboden. De twee personen  zijn na onderzoek in de ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is terplaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

De personenauto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Deze is door berger meegenomen.

Foto’s: Koen Jongen / District16

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen