Wilde Wingerdlaan GDA (2)

Gouda, 10 januari 2015

De Goudse brandweer werd gealarmeerd voor een stormschade op de Wilde Wingerdlaan in Gouda. Er bleek een grote boom te zijn omgewaaid. Precies op dat moment kwam er een auto aanrijden waar de boom bovenop viel.

De bestuurder raakte hierbij niet gewond. Hij heeft nog ontzettend veel geluk gehad dat de boom op de achterkant van de wagen viel en niet waar hij zat. Dan had dit ongeval wellicht een zeer slechte afloop kunnen hebben. De brandweer heeft voorzichtig de boom in stukken gezaagd en van het voertuig verwijderd. Na ook de straat nog even te hebben schoongemaakt konden zij retour kazerne. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgevoerd.

Foto’s: Lars van der Toorn

Wilde Wingerdlaan GDA (1) Wilde Wingerdlaan GDA (3) Wilde Wingerdlaan GDA (6) Wilde Wingerdlaan GDA (10) Wilde Wingerdlaan GDA (11) Wilde Wingerdlaan GDA (16) Wilde Wingerdlaan GDA (20) Wilde Wingerdlaan GDA (22) Wilde Wingerdlaan GDA (23) Wilde Wingerdlaan GDA (27) Wilde Wingerdlaan GDA (29) Wilde Wingerdlaan GDA (31) Wilde Wingerdlaan GDA (36) Wilde Wingerdlaan GDA (38)

Cookievoorkeuren wijzigen