Leiderdorp, 6 januari 2015

Vanmorgen werden politie ambulance en brandweer met spoed naar een wegvervoer Ongeval Letsel, beknelling zwaar, op de Engelendaal in Leiderdorp gestuurd.

Brandweer, ambulance en meerdere politie-eenheden werden omstreeks 9 uur vanmorgen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op het kruispunt Engelendaal / Buitenhoflaan in Leiderdorp. Een personenauto welke van de Buitenhoflaan af kwam botste door nog onbekende oorzaak tegen een personenauto welke op de Engelendaal reed in de richting van Leiden. Het laatst genoemde voertuig sloeg hierbij over de kop en kwam in de berm tot stilstand. Toen de hulpdiensten terplaatse waren, bleek er van een beknelling geen sprake te zijn. De brandweer kon dan ook al snel weer retour, na de accu van een van de personenauto’s losgekoppeld te hebben. De bestuurder van de personenauto welke over de kop sloeg is direct door het ambulancepersoneel opgevangen en vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. De politie heeft terplaatse meerdere getuigenverklaringen opgenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden zal door de Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) van de politie worden onderzocht. Het verkeer ondervond enige hinder ten tijde van het ongeval. De personenauto welke over de kop is geslagen is zwaar beschadigd geraakt door het ongeval. Een berger zal ook terplaatse komen om het voertuig mee te nemen

Foto’s: District 16 / K. Jongen

 

Cookievoorkeuren wijzigen