Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (1)Lekkerkerk, 3 januari 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Kerkweg in Lekkerkerk. Ter plaatse bleek dat een bestuurder een mankement bemerkte aan zijn voertuig waarna hij stopte op een parkeerplaats van restaurant ‘De Loet’. Toen de man weg wilde rijden kwam er ineens rook uit zijn auto.

De man heeft een eerste bluspoging gedaan met een brandblusser maar het vuur was niet onder controle te krijgen. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse kwam sloegen de vlammen al flink uit de auto. met de middelen die de brandweer mee had kon het vuur wel al snel onder controle gekregen worden waarna men retour kazerne kon.

De auto zal total loss worden verklaard.

Hoofdfoto: Twitter: Foto’s: Geert Kok Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (2) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (3) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (4) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (5) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (6) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (7) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (8) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (9) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (10) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (11) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (12) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (13) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (14) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (15) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (16) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (17) Voertuigbrand Kerkerkweg Lekkerkerk (18)

Cookievoorkeuren wijzigen