ongevalhoorn-apn 001

Alphen aan den Rijn, 2 januari 2015

Politie en ambulance werden deze middag gevraagd met spoed naar de Hoorn in Alphen a/d Rijn te komen omdat een auto op zijn kop zou liggen.

Ter plaatse lag de auto niet op het dak maar op zijn kant in de berm aan de Hoorn. Met een aantal sterke mannen werd de auto weer op vier wielen gezet waarna het ambulancepersoneel de bestuurder er uit kon halen en overbrengen naar de ambulance. Deze is na enige tijd met het slachtoffer vertrokken naar een ziekenhuis. De bestuurder is waarschijnlijk onwel geworden en de macht over het stuur verloren waarna het ongeval volgde. Het verkeer kon tijdelijk van maar één rijstrook gebruik maken wat door de aanwezige politie in goede banen werd geleid. De auto is door een berger opgehaald en nadat de weg was schoongeveegd kon men de plaats van het ongeval weer verlaten.

Foto’s Edwin Kasteleijns

 

ongevalhoorn-apn 006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen