Grote brand VHT (1) [112HM]

Voorhout, 31 december 2014

Op woensdagmiddag is er een zeer grote brand uitgebroken aan de Akervoorderlaan in Voorhout. De brandweer schaalde al snel op en in de ruime omtrek was een grote rookwolk te zien.

De brand woedde in een opslagloods welk werd gehuurd door het bedrijf Oskam, dit bedrijf brandde in 2011 in zijn geheel uit op de Jacoba van Beierenweg in Voorhout en was tevens de grootste brand in de Voorhoutse geschiedenis. Dit bedrijf is van een Voorhoutse brandweerman welk nu dus voor de tweede keer werd getroffen door een alles verwoestende brand, dit hakte er emotioneel aardig in bij hem en zijn collega’s. De brandweer had een flinke kluif aan het bestrijden van de brand, de loods zelf was al snel onder controle maar een aantal containers met plastic afval en een groot aantal kuubskisten liet de brandweer gecontroleerd uitbranden. De brandweer heeft nog vele uren nodig om de brand te doven en nog na te gaan blussen.

Foto’s: Devin Waasdorp, Rens de Haan, Rob de Jong & Menno Plug

Grote brand VHT (2) [112HM] Grote brand VHT (3) [112HM] Grote brand VHT (4) [112HM] Grote brand VHT (5) [112HM] Grote brand VHT (6) [112HM] Grote brand VHT (7) [112HM] Grote brand VHT (8) [112HM] Grote brand VHT (9) [112HM] Grote brand VHT (10) [112HM] Grote brand VHT (11) [112HM] Grote brand VHT (12) [112HM]

 

Foto’s: Devin Waasdorp:

 

 

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen