Noordwijk, 31 december 2014

Op het Rederijkersplein hebben mensen rond elf uur een auto vernield. De politie en brandweer kwamen ter plaatse omdat de auto in brand zou staan.

Bij aankomst van alle hulpdiensten stonden deze voor een raadsel. De ramen van het voertuig waren op een parkeerplaats allemaal ingeslagen. Vervolgens is de auto van zijn plek gebracht. De auto is midden op de weg tot stilstand gekomen. Onder de auto lag een hoop afval, welke door middel van een mogelijk spoor van vloeistof in brand was gestoken.

De brandweer heeft voor de zekerheid de hele auto gecontroleerd. De smeulende resten onder de auto zijn door de brandweer geblust, hierna konden de spuitgasten retour. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en de daders van de vernieling.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen