Ter Aar, 27 december 2014

Vanmorgen omstreeks elf uur werden politie ambulance en traumahelikopter naar de Langeraarseweg in Ter Aar gestuurd voor een medische noodsituatie binnenshuis.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een man door nog onbekende reden gewond was geraakt in zijn woning. De First Responders van brandweer Ter Aar hebben samen met het mobiel medisch team het ambulancepersoneel ondersteund bij de behandeling van het slachtoffer. De man is met ondersteuning van de ambulancebroeders naar de brancard gelopen en is hierna behandeld in de ambulance, hierna is men met spoed vertrokken naar een ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter hoefde niet mee met de ambulance dus steeg de helikopter weer op en ging retour naar zijn basis.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen